Att sminka fram förföriska ögon

Ögonskuggor är en fantastisk produkt som kan höja en hel make up ett par etapper. Man kan framhäva, förstora eller förminska ögats form och kontur med en ögonskugga. Det finns många olika ögonskuggor att välja på i alla tänkbara nyanser och konsistenser. De finns i puderform, krämform eller som mineralskuggor. Den absolut bästa ögonskuggan kallas compact powder shadow. Den är enkel att använda och man kan enkelt blanda ihop och matcha olika nyanser. Många kanske associerar ögonskuggan till kvällsmakeup men det finns många naturliga och diskreta färger som också passar bra till vardags.

Hur får jag ögonskuggan att hålla en hel dag?

Många kvinnor råkar ut för att ögonskuggan inte håller en hel dag, den lägger sig i vecken på ögat eller börja rinna. Det första man ska göra för att få en make up som håller hela dagen är att köpa compact powder shadow ögonskuggor. De har en fantastisk förmåga att sitta snyggt många timmar utan att börja kladda. Om du vill kan du använda en ögonskuggsprimer innan du tar på ögonskuggan. Primern hjälper till att hålla kvar ögonskuggan där den ska sitta utan att den börjar rinna. Det räcker med ett tunt lager som du duttar på med en borste innan själva ögonskuggan.

Hur applicerar man compact powder shadows?

När du ska applicera compact powder shadows kan du antingen använda en borste, en applikator eller dina egna fingrar. Det spelar egentligen ingen roll vilken metod du använder, ögonskuggan är av så bra kvalité att slutresultatet ändå kommer att bli perfekt. Vill du sudda ihop olika suggor och få bort skarpa kanter bör du dock använda en ögonskuggsborste. När man applicerar ögonskugga händer det ganska ofta att den rinner lite eller fäller, detta beror ofta på att du tar för stora mängder ögonskugga. Compact powder shadows är så dryga att det räcker med en jätteliten mängd varje gång du använder den.

Skonsamma ögonskuggor

Compact powder shadows används idag av kvinnor över hela världen. Produkterna är noga utvecklare med en målsättning att vara enkla att applicera samtidigt som de är skonsamma mot din hud. Compact powder shadows är revolutionerande eftersom de är så enkla att använda, de sitter så bra på huden och ger ett antioxidant-skydd. Ögonskuggorna har en unik sammansättning vilket gör att de sitter perfekt på ögonlocken. De är inte djurtestade och finns både som refill eller ask med spegel i hela 72 olika nyanser.